borrelplank

Wauw! Vorig jaar maart was het alweer 12½ jaar geleden dat ik de leukste dag van mijn leven samen met mijn man en heel veel gasten mocht vieren. Wat een feest was dat! Onvergetelijk! Overdag met de mensen die het dichts bij ons staan en in de avond een fantastisch dansfeest met een geweldige band dat duurde tot half 3 in de nacht.

Opnieuw een feest?

Wat doe je dan om je bronzen bruiloft te vieren? Opnieuw een feest geven? Zo leuk als de bruiloft wordt het echt niet nog een keer. Maar wat dan? Verschillende opties kwamen bij me op.

Uit eten?

Ons gezin is inmiddels uitgebreid met 2 kinderen. Dan kun je natuurlijk uit eten gaan. Probleem is om een restaurant te vinden waar de kleine kinderen het naar hun zin hebben en waar oma van bijna 80 het ook leuk vindt. Best lastig om dat te vinden. Maar om op ons eigen feest zelf nu de hele dag in de keuken te gaan staan vind ik toch ook niet echt gezellig, maar een andere optie wist ik zo ook niet.
Dus, naar het winkelcentrum om daar inspiratie op te doen. Ik had gelezen dat daar een Kookdemonstratie zou plaatsvinden. Als het niet al te ingewikkeld is moet dat toch lukken.

De perfecte oplossing!

Nou dat valt echt niet mee om iets bijzonders te koken voor mensen met veel verschillende wensen. Dan maar zoeken op het internet naar inspiratie. En daar heb ik de perfecte oplossing gevonden. Een kok aan huis. Hoe gaaf is dat? We hoeven nergens naartoe en alles wordt voor je geregeld. Van tafelkleden tot de borden en bestek. En voor de prijs hoef je het echt niet te laten.

Een heerlijk feestje

Het was opnieuw een geweldig feestje. Het eten was heerlijk! En zo relaxed. De kok was niet alleen druk met koken, maar was ook nog eens de perfecte gastvrouw. Bij ieder gerecht kregen we uitgelegd wat er in zat en waarom de bijpassende wijn hierbij gekozen was. Ze nam ook alle tijd om vragen van de gasten te beantwoorden. Het voelde alsof we in een sterren restaurant aan het eten waren. Een aanrader voor iedereen die wat bijzonders te heeft.

Comments are disabled.