Stamppot buffet in de winter

Niets is er lekkerder dan een oer Hollandse maaltijd zoals een stamppot. Een gerecht wat het hele jaar door op tafel kan worden gezet en goed in de smaak valt bij jong en oud. Maar niet alleen als dagelijkse maaltijd, ook bij feestelijke aangelegenheden is stamppot een echte aanrader. Maar het is goed voor te stellen dat u er niet op zit te wachten om alle voorbereidingen te treffen om uw gasten te verwennen met een stamppot buffet. Maak het uzelf daarom makkelijk en maak gebruik van een stamppot buffet catering. Wilt u daarnaast nog keuze hebben uit diverse mogelijkheden en genieten van kwalitatief goede en zeer betaalbare stamppotten dan is Ter Burg catering uit Veenendaal een echte aanrader. Vraag een vrijblijvende offerte aan en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die er zijn op het gebied van een stamppotbuffet catering via Ter Burg.

Stamppotbuffet catering

Een stamppotbuffet catering is geschikt voor vele gelegenheden. Een personeelsfeestje van uw bedrijf, een huwelijksjubileum, tijdens een buurtfeest of om uw verjaardag te vieren. Zelfs tijdens een bruiloft kunt u uw gasten trakteren op een stamppot buffet. De stamppotbuffet catering van Ter Burg is in diverse varianten te verkrijgen. Natuurlijk mag de traditionele boerenkool, zuurkool en hutspot hier niet bij ontbreken. Maar ook een stamppot rauwe andijvie is niet te versmaden, evenals hete bliksem of een snijbonenstamppot. Hebt u nog andere wensen zoals een spinazie stamppot of broccoli-kerrie dan is dit bij Ter Burg altijd bespreekbaar. Het geheel wordt in ieder geval altijd vergezeld van diverse tafelzuren, vlees, rookworst en het onmisbare ‘kuiltje jus’. De stamppot buffet catering wordt gebracht in warmhoud dishes met voldoende borden en bestek. Na afloop mag u alles weer vuil aanleveren want de afwas wordt door Ter Burg voor u gedaan.

Stamppot bestellen

Loopt het water u al in de mond bij het lezen over zoveel lekkers? Wacht dan niet langer en bezoek de site van Ter Burg in Veenendaal. Daar zult u zien dat ze u niet alleen graag van dienst zijn met een stamppot buffet catering maar dat er nog veel meer mogelijkheden zijn.

Comments are disabled.