Dit heb je nodig voor een outdoor picknick

Een van de beste dingen die je tijdens de vakantie kunt doen, is buiten picknicken. Als je echter probeert buiten te eten en niet voorbereid bent, kan je picknick rampzalig worden. Als je weet wat je moet doen, is het opzetten van een goede picknick niet al te moeilijk. Bovendien wordt het eenvoudiger als je alles hebt wat je nodig hebt om goed te picknicken, zoals een koelbox, voldoende eten, enzovoort. Hier volgen enkele ideeën voor een outdoor picknick.

Plan alles van tevoren

Hoewel nauwgezette planning misschien een duidelijke eerste stap lijkt, vergeten sommige mensen dat vaak. Maak een gedetailleerde lijst van alles wat je mee moet nemen naar de plek waar je wilt picknicken. Kruis daarna dingen door als je ze in je auto, rugzak, etc. stopt. Dit is van cruciaal belang omdat je kunt vergeten iets in te pakken en het dan pas te beseffen als je de picknickplaats bereikt. Het is van cruciaal belang om strikte aandacht te besteden aan de planning om te voorkomen dat een cruciaal onderdeel van de uitrusting mist of opraakt. Vergeet ook niet je met voedsel gevulde koelboxen mee te nemen. Als je die niet meeneemt, zul je waarschijnlijk honger hebben als je op de plek aankomt. Het plezier van de picknick wordt dan gemakkelijk bedorven door rommelende magen. Vergeet ook niet om een ​​kleedje mee te nemen waar iedereen op kan zitten. Dit is belangrijk omdat niet iedereen graag op gras zit, vooral niet als het gras nat is.

Het meenemen van meerdere koelers is acceptabel

Je kunt een of twee koelers inpakken als je met de auto naar de picknickplaats gaat. Je kunt het vullen met wat je maar wilt, inclusief drankjes, vlees en andere items. Je dient een aparte koelbox mee te nemen die je bij langere reizen alleen voor eten en drinken gebruikt. Dit beschermt het voedsel tegen bederf totdat je op je plaats van bestemming bent. Ondanks het feit dat plastic flessen niet bepaald milieuvriendelijk zijn, wil je misschien waterflessen meenemen. Om je voedingsmiddelen vers te houden, kun je het water in de flessen invriezen en erin plaatsen. Je kunt het water dan drinken nadat het ijs is gesmolten. Er is dus absoluut geen verspilling. Zodra de fles leeg is, kun je hem terug in de koelbox plaatsen totdat je een vuilnisbak kunt vinden.

Zorg voor voldoende eten

Een picknick in het park zonder eten is eigenlijk helemaal geen picknick. Als je niet berekent hoeveel voedsel jij en je vrienden willen consumeren wanneer je aankomt, zullen jullie honger krijgen. Omdat bepaalde soorten voedsel niet lang houdbaar zijn, kan het meenemen van teveel ervan betekenen dat je een deel ervan moet weggooien. Als je echter onvoldoende voedsel meeneemt, zal niemand de honger kunnen stillen. Het uitje is de moeite waard als je genoeg eten hebt voor iedereen. Als je met een grote groep gaat picknicken, is dit erg belangrijk. Sommige kampeer fornuizen zijn groot en nemen veel ruimte in beslag in je voertuig, hoewel er draagbare fornuizen zijn die erg klein zijn en dus ook handig tijdens een picknick

Comments are disabled.