Tips bij het organiseren van een themafeest

De laatste tijd is het een echte trend om een themafeestje te geven. De ruimte wordt dan versiert in het thema en er worden hapjes geserveerd die erbij passen. Een themafeest kost veel tijd om te organiseren en je moet aan allerlei dingen denken. Wil je graag tips die jou hierbij helpen? Lees dan verder en kom erachter!

Thema bepalen

Om te beginnen is het belangrijk om een thema te verzinnen. Populaire thema’s van dit moment zijn: disco, Hawaii en bohemien. Je kunt er ook voor kiezen om een thema te verzinnen bij de tijd van het jaar. In de winter is het bijvoorbeeld leuk om een Halloween of Valentijnsdag feest te geven. In de lente kun je beter gaan voor een voorjaarsthema met mooie bloemen en pasteltinten.

De uitnodigingen

Als je een thema hebt gekozen, is het tijd om uitnodigingen te maken. Als je de kaart maakt in het thema van het feest, zullen mensen er eerder een beeld bij hebben. Het is belangrijk om te benoemen wat de dresscode is, zodat iedereen verkleed komt in het thema.

Hapjes en drankjes

Wanneer je de uitnodigingen hebt verstuurd, kun je aan de slag met de aankleding. Je kunt op internet veel inspiratie opdoen voor versieringen van themafeesten. Het is ook belangrijk om na te denken over de drankjes en de hapjes. Drankjes kun je leuk versieren met een vrolijk rietje of een eetbare bloem. Hapjes kun je zelf maken, maar je kunt ook online snoepgoed bestellen. Ideaal als je geen tijd hebt om zelf in de keuken te staan.

Ga aan de slag!

Met deze tips weet je precies hoe je aan de slag moet gaan om een themafeest te organiseren. Heb je al een thema bedacht en wil je vast snoep bestellen? Neem dan een kijkje op de website van Candyonline en ontdek het aanbod aan themasnoep.

Comments are disabled.