Verschillende soorten Haribo drop

Haribo is een snoepmerk dat iedereen kent en erg populair is in Nederland. Haribo is vooral bekend van de gummibeertjes en de colaflesjes. Naast deze snoepjes maakt Haribo ook allerlei soorten drop. Drop valt bij Nederlanders erg in de smaak en is dus een erg populair snoepgoed. Ben je benieuwd welke soorten drop Haribo produceert? Lees dan verder en kom erachter!

Dropsleutels

Veel mensen die aan Haribo denken, denken gelijk aan de dropsleutels. Deze dropjes zijn al jarenlang een succes en de meeste mensen hebben deze dropjes wel eens geproefd. Deze snoepjes hebben de vorm van een sleutel en zijn gemaakt van een zoete zachte drop. Veel kinderen steken het lange gedeelte van de sleutel door het gat, waardoor er een speentje ontstaat.

Rotella’s

Naast dropsleutels zijn ook de rotella’s bij de meeste mensen wel bekend. Deze zachte, zoete drop bestaat uit twee lange slierten die op zijn gerold. Wanneer je deze slierten oprolt, ontstaat er een platte rol met drop. De meeste mensen trekken deze rol uit elkaar en eten het drop stukje voor stukje op.

Halve manen

Haribo produceert nog een andere soort zoete drop, namelijk de halve manen. Deze dropjes hebben de vorm van een halve maan met een gezichtje. Door het lachende maantje spreekt deze drop veel kinderen aan. Kenmerkend aan deze dropjes, is de zoethoutsmaak die erin verwerkt is.

Bestel de dropjes gemakkelijk online

Ben je enthousiast geworden over een van deze soorten drop en wil je er graag een proeven? Neem dan een kijkje op de website van candyoline.nl en bestel het Haribo snoep gemakkelijk online. Het voordeel is dat ze de volgende dag al thuis worden geleverd en je gelijk de lekkere dropjes kunt proeven. Wil je meer informatie over een dropje? Neem dan contact op en laat je adviseren.

Comments are disabled.